De jury

De jury van Digibattle bestaat uit de volgende mensen.

Midas Kwant - Midas is 16 jaar en heeft verschillende soorten apps in de App Store staan. Hij begon twee jaar geleden met het ontwikkelen van apps. Naast veel downloads is hij ook een paar keer langs geweest bij Apple Inc, in California en New York City. Hij sport (Skateboarden, Hockey & Sportschool) ook veel en zit in 4 Gymnasium op het ECL in Haarlem. Voor meer informatie over Midas kun je kijken op zijn site.

Jake Blok - Jake is oprichter van Ihaveawish Company. Als ondernemer is hij betrokken geweest bij tal van initiatieven, waaronder ‘Innovation Playground’ en ‘ConceptDay’. Zijn nieuwste initiatief is Inspirething.com. Verder is hij ondermeer verbonden aan de Webby Awards en de Lovie Awards. Voor meer informatie over Jake kun je een kijkje nemen op zijn site. 

  Claire Boonstra - Claire is co-founder van Layar (wereldmarktleider in Mobile Augmented Reality en Interactieve Print) en oprichter van Operation Education. Ze is Civiel Ingenieur (TU Delft) en heeft gewerkt bij grote bedrijven als KPN en Unilever voor ze ging ondernemen. Claire is gekozen tot Young Global Leader van het World Economic Forum, en is meerdere malen genoemd als een van de 'most influential women in technology'. 
  Ramon Moorlag - Ramon studeerde computer science en is vernieuwer van informaticaonderwijs. Ramon is voorzitter van de vakvereniging voor informatica en ICT-leraren I&I.